image1 image2 image3
logo

VALCER ZA KRAJ - SLAVILI SMO OKONČANJE PRVOG CIKLUSA OBRAZOVANJA

Učenici IV-3 odeljenja, zajedno sa svojom učiteljicom Gordanom Stanisavljević proslavili su završetak prvog ciklusa osnovnog obrazovanja. Kulturno-umetnički program i prigodna proslava uz pesmu i igru održani su u ponedeljak 12. 6. u 17:00 časova. Učenici su na program pozvali svoje učitelje, roditelje, braću i sestre, bake i deke, kao i ostale bližnje.

 

 

 

Program je počeo tako što se svaki učenik predstavio nekom tačkom - pesmicom, recitacijom, ... Nakon toga su predstavljeni najuspešniji sportisti kojih je ovo odeljenje imalo na pretek - karatistikinja Nađa Lakičin, biciklista Mihailo Pešić, odbojkaši Anđela Čatlajić, Nora Ređaj i Denis Paus, šahista Duško Galat ... Od IV razreda učenici su uzimali učešće i na takmičenjima iz matematika a ovo odeljenje se moglo pohvaliti brojnim uspešnim matematičarima - Nađa Lakičin, Anđela Čatlajić, Mihailo Pešić, Filip i Anđela Pjević, Denis Paus, Anita Neda, Nora Ređaj i Daniela Valenta. Takođe, ovom odeljenju ni muzika nije bila strana, na programu su predstavljeni uspešni gitaristi Mihailo Pešić, Anđela i Filip Pjević.

Zabavni deo programa je bio posvećen igri uz muziku - deca su igrala valcer sa svojim roditeljima, devojčice su igrale sa svojim tatama a dečaci sa mamama ili bakama. Uz posluženje i igru, program koji je označio završetak perioda pohađanja razredne nastave je trajao oko dva sata. Već od septembra sledi novi početak - ovi učenici će biti petaci a učiteljica Stanisavljević će imati nove prvake.

 

2018  Osnovna Škola Mlada Pokolenja Kovačica    2015 Osnovna Skola MLada Pokolenja Kovačica