Општинско такмичење из математике одржано је 2. 3. 2019. у ОШ „Млада поколења“ у Ковачици. Учесвовали су ученици од 3. до 8. разреда из ковачичке општине. Укупно се такмичило 70 ученика. Присутно је било 28 наставника, који су довели ученике на такмичење, добили су потврду за учешће на такмичењу.

***

 

V prvú marcovú sobotu kovačická základná škola bola hostiteľom obecnej súťaže z matematiky. Svoje vedomosti z tohto predmetu si overilo bezmála 60 žiakov zo všetkých základných škôl Kovačickej obce.

 

 

Број ученика по разредима:

 

разред

 

број

 

3.

 

18

 

4.

 

14

 

5.

 

16

 

6.

 

10

 

7.

 

4

 

8.

 

8

 

Успех наших ученика је следећи:

  1. разред Хана Кришан 2.место

Немања Раду    –  похвала за успех на такмичењу

5.разред     Анђела Бекић    2.место

Данијел Вењарски    3.место

6.разред     Нађа Лакичин            3. место

Филип Пјевић    похвала за успех на такмичењу

 

Сви ученици 3. разреда су добили захвалнице за учешће, труд и залагање, 3 похвале за успех на такмичењу, дипломе и  награде за прва три места. Такмичење је протекло без проблема. У школи су ученици решавали задатке од 11:00 до 13:00. Дежурало је 14 наставника, по 2 наставника у 7 учионица. Комисије за прегледање и за приговор обавиле су успешно своје задатке. Помоћно-техничко особље, полицајац, секретар, административни радник, координатор и директор  су помогли и допринели успешној организацији општинског такмичења из математике. Сви учесници општинског такмичења из математике и организатори се похваљују за труд и залагање.

 

 

 

ВИДЕО

 

VIDEO