I ovog juna, čekaju nas završni ispiti za naše male maturante.

Već u ponedeljak 1. i u utorak 2. juna polagaće se probni testovi dok su oni pravi završni ispiti čekaju 17.-19. juna 2020.

Preuzmite:

UPUTSTVO ZA UČENIKE

UPUTSTVO ZA DEŽURNE NASTAVNIKE

UPUTSTVO ZA RAZREDNE STAREŠINE

U kratkim crtama navedem osnovne aktivnosti vezane za probni ispit koje slede:

Petak, 29.5.2020.g. – preuzimanje nalepnica sa šiframa učenika, može doći i predstavnik aktiva
Ponedeljak, 1.6.2020.g. – učenici dolaze u školu po kombinovani test i test iz maternjeg jezika, odeljenske starešine pomažu oko popunjavanja ID obrasca (omotnice) i lepnjenja nalepnica na testove i knjižicu, testove rade kući
Utorak, 2.6.2020.g. – učenici donose urađene testove (kombinovani i maternji), dobijaju knjižicu sa jednom nalepnicom (za matematiku) a odeljenski starešina odvaja omotnice sa maternjeg i kombinovanog testa (ID obrazac) i deo daje učeniku a deo uzima za školu. Testove i ID obrasce daje direktoru koji pakuje testove u kesu za povraćaj testova i kesu za povraćaj ID obrazaca. Kada se završi i matematika sva tri testa se odmah pakuju i donose u zgradu SO Pančevo, odakle su i podeljeni. Testovi se odmah šalju u BG na skeniranje.
Sreda-petak se vrši pregled probnih testova u neku od srednjih škola koja je određena za to (dobićete raspored, mada je raspored bitan pregledačima a ne OŠ). Pregledači elektronski pregledaju testove. Njihovo angažovanje je 4 sata i pregledaju samo npr zadatak 1 ili zadatak 6, 8 … Poslate su im demo verzije programa i uputstva.